ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Mimar Sinan Ortaokulu

VERİMLİ DERS ÇALIŞMA

Öğrencilerimizle gerçekleştirilen seminerde “, Verimli Ders Çalışma ile ilgili bilgilendirme çalışması yapılmıştır. Öğrenme yeteneğinin ve potansiyelinin belirli bir amaç doğrultusunda en üst seviyeye çıkarmak için bilinçli ve planlı çalışmanın gerekliliği, verimli  bir şekilde ders çalışarak öğrenmenin kalıcı olması, verimli ders çalışarak ödev yapma alışkanlığı kazanıldığı ve bu da öğrencinin akademik anlamda daha başarılı olmasını, sınav kaygısıyla başa çıkmasını sağladığını ve öğrencilerin kendilerini sınavlara daha hazır hissettikleri üzerinde bilgi paylaşımında bulunuldu. Bilgi aktarımı sonunda merak edilen konular hakkında soru ve cevaplarla bilgi paylaşımı yapıldı. Öğrencilerin bilgilendirme esnasında aktif katılımı sağlandığından ve geri dönütleri değerlendirildiğinden, verimli ve etkili bir bilgilendirme süreci gerçekleşmiştir.

31-12-202331-12-202331-12-2023

Yayın: 31.12.2023 - Güncelleme: 31.12.2023 10:44 - Görüntülenme: 50